Rivers, lakes and the Adriatic. Great fishing possibilities! Hot spots, fish species and different fishing techniques. Enjoy nature and release these beautiful creatures.
On this blog you will find information about catching fish here and details on numerous fishing spots in Croatia, Bosnia & Herzegovina, Slovenia and other countries in this region.

Come here for a holidays and bring your fishing rod! Tight lines! We support Catch & Release approach!
........................................................................................................................................................................................................................... © All rights reserved.

Thursday, July 8, 2010

Odbačena regulacija ušća Mure u Dravu!

Uprava za zaštitu prirode Ministarstva kulture DEFINITIVNO ODBACILA regulaciju ušća Mure u Dravu!
To je odlična vijest za sve ljubitelje prirode i ljude zdravog razuma. Nažalost sličan rasplet sitacije nije se dogodio na rijeci Dobri, koja se ovih dana na jednom dijelu toka pretvara u akumulaciju i zauvijek gubi svoj identitet. Više o ovom jedinstvenom kutku naše domovine pročitajte na http://www.uscemure.org/


1 comment:

Cvrkut said...

I to što rade se Savom nizvodno od zagreba je katastrofa. A i koliko je šljunka izvađeno malo nizvodno od željezničkog mosta i onda se čudom taj most umalo srušio.
ne znam zašto to nitko nije povezao.

Ribolov Duo International Lures voblerima na Jadranu (2015.)

Već neko vrijeme razmišljam o tome da na blogu objavim starije tekstove koje sam pisao za neke časopise (uglavnom Praktični Ribolov). Ovo je...