Rivers, lakes and the Adriatic. Great fishing possibilities! Hot spots, fish species and different fishing techniques. Enjoy nature and release these beautiful creatures.
On this blog you will find information about fishing here and details on numerous fishing spots in Croatia, Bosnia & Herzegovina, Slovenia and other countries in this region.

Come here for a holidays and bring your fishing rod! Tight lines! We support Catch & Release approach!
........................................................................................................................................................................................................................... © All rights reserved.

Tuesday, July 13, 2010

Film o ribolovu na velikoustog bass-a - Largemount bass fishing movie

Ok, svi vec znate za ribičke filmove koje snima Igor Pavičić i njegov video studio V.S.P.. To radi godinama i meni se ćini da su mu filmovi sve bolji i bolji, a možda najbolji mi je upravo ovaj o velikoustom bass-u. Razlog? Prekrasne scene snimljene pod vodom prikazuju ponašanje grgeča prilikom uzimanja varalice, a da bi se snimile i ukomponirale u priču bilo je potrebno uložiti puno vremena i truda. One savršeno prate akciju i pojašnjavaju događanja sa onu stranu strune. Drugi razlog je sistematični pregled tehnika bassolova neotežanim silikoncima, što je meni upravo najomiljenija tehnika ribolova na tu ribu, koji će koristiti svima, a posebno mladim ribolovcima koji tek stasaju u bassolovu. Lijepo su objašnjene tehnike ribolova nekim od Yamasenko i Manns modela silikonaca, scene su dobro snimljene, cijela priča lijepo režirana, a posebno su mi "cool" trenutci u kojima struna putuje, a Igor hladnokrvno čeka pravi trenutak za uspješnu kontru i realizaciju. Uglavnom film mi se jako sviđa i uopće ne zaostaje za sličnom stranom produkcijom. Dalienu je također super, pa toplo preporučam naručivanje ovog filma direktno od Igora (na 098 436499). Još da spomenem da je ovo tek prvi u seriji filmova o ribolovu na pastrvskog grgeča. Dok nestrpljivo očekujem ostale video uratke, želim Vam ugodno gledanje i dobar bassolov!

Kratak izbor scena pogledajte u "trailer-u" ovog filma na Youtube-u

2 comments:

Robi said...

Da za nase uvjete zbilja dobri kadrovi. Sva cast na trudu...uzeo bi DVD, samo ja znam loviti basseve :P

helti said...

to ti samo mislis da znas loviti basseve :)

Epic fishing experience during the COVID lockdown on Socotra

  Well, Robi (Robert Pljuščec) is at first good fishing buddy, than excellent photographer and now a brilliant film maker. Stuck on the isl...