Rivers, lakes and the Adriatic. Great fishing possibilities! Hot spots, fish species and different fishing techniques. Enjoy nature and release these beautiful creatures.
On this blog you will find information about fishing here and details on numerous fishing spots in Croatia, Bosnia & Herzegovina, Slovenia and other countries in this region.

Come here for a holidays and bring your fishing rod! Tight lines! We support Catch & Release approach!
........................................................................................................................................................................................................................... © All rights reserved.

Thursday, April 22, 2010

Belmarin - Quintus fisherman boat made in Croatia


Ako ste ljubitelj brodova i ribolova na moru, obratite pažnju na Belmarin Quintus 5 metarski fisherman koji proizvodi tvrtka Belmarin brodovi d.o.o.
Riječ je o pravoj jurilici koja će vas brzo i sigurno dovesti do najboljih pozicija za ribolov, a svojom opremom omogućiti će vam potpuni užitak u ribolovu. Uostalom provjerite više na http://www.belmarin.hr/index.html i pročitajte recenzije koje su o njemu objavljene u časopisima More, Pesca in mare, Burza nautike i Otvoreno more.
Tu je i filmič koji prezentira njegova maritimna svojstva, a kako je riječ o brodu domaće proizvodnje, ali vrhunske kvalitete kojem je prvenstvena namjena ribolov, zadovoljstvo mi je objaviti ga na ovome blogu.


No comments:

J.I.Z.Z. fishing crew #neknebudeisto

"Dakle, nas je četvorica - Josip, Ivan, Zoran, Zvonimir, odatle i dolazi kratica J.I.Z.Z. Fishing .  Većina nas je cijeli život ...