Rivers, lakes and the Adriatic. Great fishing possibilities! Hot spots, fish species and different fishing techniques. Enjoy nature and release these beautiful creatures.
On this blog you will find information about fishing here and details on numerous fishing spots in Croatia, Bosnia & Herzegovina, Slovenia and other countries in this region.

Come here for a holidays and bring your fishing rod! Tight lines! We support Catch & Release approach!
........................................................................................................................................................................................................................... © All rights reserved.

Wednesday, April 29, 2020

J.I.Z.Z. fishing crew #neknebudeisto



"Dakle, nas je četvorica - Josip, Ivan, Zoran, Zvonimir, odatle i dolazi kratica J.I.Z.Z. Fishing.  Većina nas je cijeli život u ribolovu od malih nogu i veliki smo zaljubljenici u ribolov varalicom. Pošto smo dosta često išli zajedno u ribolov i družili se, pala nam je na pamet ideja da bi mogli uzeti godišnji i otići na morski ribolov sa stijena. I tu je sve počelo. Počeli smo sve više ići zajedno u ribolov jer uvijek je dobro imati društvo, a i nekoga da te uslika sa ulovom.  Htjeli smo našu ljubav prema ribolovu podijeliti s drugim ribolovcima. I tako je usljedilo stvaranje stranice Jizz Fishing. Ideja nam je bila ne biti kao ostali, ne biti "profesionalni" već sve to raditi na neki naš drukčiji, opušteniji način. I tu je nastalo naše #neknebudeisto."


Ovako je svoju ekipu predstavio Ivan, a da ovi dečki zaista uživaju u ribolovu i druženju koje ide uz taj hobi nabolje se može vidjeti ih njihovih video klipova koje možete pogledati na Jizz Fishing You Tube kanalu. Svakako posjetite njihov Facebook i Instagram page.









JizzFishing linkovi:
https://www.facebook.com/JizzFishing/
https://www.youtube.com/channel/UCsdlOwj4-RIa7mLyw7pmPcA/featured
https://www.instagram.com/jizzfishing/?fbclid=IwAR2GcwlJPwPprfG47k7jcZohpSKCQAY0WUxHx6K93mdBiFMyVELLi8GAu8M





No comments:

Epic fishing experience during the COVID lockdown on Socotra

  Well, Robi (Robert Pljuščec) is at first good fishing buddy, than excellent photographer and now a brilliant film maker. Stuck on the isl...