Rivers, lakes and the Adriatic. Great fishing possibilities! Hot spots, fish species and different fishing techniques. Enjoy nature and release these beautiful creatures.
On this blog you will find information about fishing here and details on numerous fishing spots in Croatia, Bosnia & Herzegovina, Slovenia and other countries in this region.

Come here for a holidays and bring your fishing rod! Tight lines! We support Catch & Release approach!
........................................................................................................................................................................................................................... © All rights reserved.

Wednesday, June 16, 2010

Izložba fotografija Roberta Pljuščeca

Naš dragi prijatelj, ribič i fotograf ima samostalnu izložbu fotografija pa je red da ga podržimo, posebno jer je uložio puno vremena i truda u ovaj humanitarni projekt. Nadam se da se mi ribiči u ponedjeljak vidimo na izložbi u što večem broju...


21.06.2010, 19:30h u sklopu kulturnog centra Dubrava ( Dubrava 51a ) otvorenje je izložbe fotografija iz centra za obrazovanje Dubrava.

Cijeli projekt je humanitaran i cilj mu je osvještavanje i senzibiliziranje šire javnosti o ovom dijelu društva koji je često na margini istog, jer ponekada okrećemo glavu. Priča prati svakodnevnicu, tugu i radost pojedinaca u običnim stvarima sa kojima se i mi susrećemo.


Neke od fotografija sa izložbe možete vidjeti na slijedećem foto stream-u
http://www.flickr.com/photos/robertpljuscec/sets/72157622697140607/show/

No comments:

J.I.Z.Z. fishing crew #neknebudeisto

"Dakle, nas je četvorica - Josip, Ivan, Zoran, Zvonimir, odatle i dolazi kratica J.I.Z.Z. Fishing .  Većina nas je cijeli život ...