Rivers, lakes and the Adriatic. Great fishing possibilities! Hot spots, fish species and different fishing techniques. Enjoy nature and release these beautiful creatures.
On this blog you will find information about fishing here and details on numerous fishing spots in Croatia, Bosnia & Herzegovina, Slovenia and other countries in this region.

Come here for a holidays and bring your fishing rod! Tight lines! We support Catch & Release approach!
........................................................................................................................................................................................................................... © All rights reserved.

Wednesday, September 2, 2009

Sense for photography, Robert Pljuscec

I would like to introduce our dear friend Robert Pljuscec and his photography works. Let them speak...
+++
Odlučio sam se na dvojezične postove, pa od sada postovi uz nekoliko rečenica idu i na hrvatskom jeziku. E da, Robi naš dragi prijatelj radi sjajne fotografije. Žao mi je što nije češće sa nama u ribolovu i što imam osjećaj da još uvijek nije napravio svoje najbolje fotografije sa ribičkom tematikom, no ne slutim da neće. Uostalom, trud koji ulaže u fotografiju sigurno se mora isplatiti. Iskreno nadam se da ćeš uspjeti u nastojanju da postaneš profesionalni fotograf. I hvala ti na ustupljenim fotografijama, baš mi je lijepo vidjeti ih ovdje ...




3 comments:

Bananac said...

ova crno bijela je zakon fotka...

Anonymous said...

Meni je špica ona sa Crnim i lipljanom oboje okupani kišom. DOF je vanzemaljski !

Robert Pljuscec said...

I meni je ta crno bijela najdraza. Uspio sam uloviti veselu druzinu sa pravim gestama na licima i skupiti ih u smislen kadar. TO mi je jedna od drazih fotografija. Steta samo sto kada se otvori ovdje, malo se raspada. Vjerojatno se radi o nekoj kompresiti.

Sto se tice fotke sa crnim, slikana je sa canon 70-200mm na blendi 2.8. Strasan objektiv, ali pre velik.

Epic fishing experience during the COVID lockdown on Socotra

  Well, Robi (Robert Pljuščec) is at first good fishing buddy, than excellent photographer and now a brilliant film maker. Stuck on the isl...