Rivers, lakes and the Adriatic. Great fishing possibilities! Hot spots, fish species and different fishing techniques. Enjoy nature and release these beautiful creatures.
On this blog you will find information about fishing here and details on numerous fishing spots in Croatia, Bosnia & Herzegovina, Slovenia and other countries in this region.

Come here for a holidays and bring your fishing rod! Tight lines! We support Catch & Release approach!
........................................................................................................................................................................................................................... © All rights reserved.

Tuesday, October 27, 2015

1. Kanji Challenge Rovinj

Sezona ribolovnih natjecanja u punom je jeku. Osim slatkovodnih, gotovo svaki vikend održavaju se natjecanja i na moru. Ovoga puta riječ je o natjecanju u lignjolovu i sipolovu koje se održalo u Rovinju. Zajednički organizatori i pokrovitelji natjecanja su trgovina ribolovnog pribora Garbin iz Rovinja, te tvrtka T.P. Olivari iz Samobora, koja je ujedno i distributor vrlo kvalitetnih i jako lovnih Kanji skosavica. Uostalom i natjecanje nosi naziv Kanji Challenge, a svaki od 40 natjecatelja dobio je na poklon jednu Kanji skosavicu. Odaziv natjecatelja bio je izniman, pa je velik broj zainteresiranih, nedovoljno brzih kod prijave čekao u redu, ne bi li tko odustao i oslobodio koje slobodno mjesto. Kup je internacionalnog karaktera, jer bilo je i inozemnih natjecatelja, a rezultate i službeni izvještaj možete pročitati na blogu
Sipa ulovljena na Kanji Clicks Pro Spec 2,5 skosavicu
Ukupan ulov svih sudionika natjecanja
Željko Kuk osvojio je prvo mjesto
40 natjecatelja
Vaganje
Sretnici koji su osvojili vrijedne nagrade organizatora natjecanja

J.I.Z.Z. fishing crew #neknebudeisto

"Dakle, nas je četvorica - Josip, Ivan, Zoran, Zvonimir, odatle i dolazi kratica J.I.Z.Z. Fishing .  Većina nas je cijeli život ...