Rivers, lakes and the Adriatic. Great fishing possibilities! Hot spots, fish species and different fishing techniques. Enjoy nature and release these beautiful creatures.
On this blog you will find information about fishing here and details on numerous fishing spots in Croatia, Bosnia & Herzegovina, Slovenia and other countries in this region.

Come here for a holidays and bring your fishing rod! Tight lines! We support Catch & Release approach!
........................................................................................................................................................................................................................... © All rights reserved.

Wednesday, January 14, 2015

Crni treba našu pomoć



Naš dragi prijatelj i vrsni ribolovac Goran Crnjac - Crni treba našu pomoć. Crni je prije dvije godine obolio od teške bolesti i više nije u mogućnosti praviti nam društvo na ribolovu, a što je još gore trenutno ne može niti raditi i zarađivati za život, obitelj i  skupo liječenje. Ovo je prilika da otvorimo naša srca i pomognemo mu onoliko koliko tko može. Ljubiteljima tetoviranja Crni je poznat kao tattoo majstor i vlasnik studija "Crni" i ukrasio je mnoga tijela koja ponosno nose njegov umjetnički rad. Njegove kolege iz branše odlučili su mu pomoći organiziravši event u Vintage Baru (Savska cesta 160) 22.01. s početkom u 12h tijekom kojeg će sav prihod od tetoviranja i piercanja donirati obitelji Crnjac.


Naravno, ne morate se tetovirati da bi pomogli, već samim dolaskom i doniranjem određene svote novca pomažete našem prijatelju i njegovoj obitelji da stanu na noge i pobijede ovu tešku bitku. Ukoliko netko želi uplatiti pomoć na tekući račun neka se javi na mail (sa desne strane u profilu) ili Facebook, pa će će mu broj računa biti poslan.


Crni - photo: Robert Pljuščec

Spomenimo da će na eventu raditi:

Tattoo-Piercing Zagreb Zele
Megrim Tattoo Studio
Cimmeria tattoo studio- Koprivnica
Igor Pešic Pedi
Mario SuperMario
Tattoo Myst- Vjeko - Sisak
Oktania tattoo studio
Marin Urbanc - Buncek - Gandalf tattoo
Igor Mezga Tetoviranje

Za vrijeme cijelog eventa nastupati će razni bandovi. Dođite i pomognite.




Cijelu akciju prate i drugi mediji poput index.hr
http://www.index.hr/black/clanak/tattoo-majstori-u-humanitarnoj-akciji-za-kolegu-oboljelog-od-karcinoma-goran-crnjac--crni-treba-vasu-pomoc/794904.aspx

Epic fishing experience during the COVID lockdown on Socotra

  Well, Robi (Robert Pljuščec) is at first good fishing buddy, than excellent photographer and now a brilliant film maker. Stuck on the isl...