Rivers, lakes and the Adriatic. Great fishing possibilities! Hot spots, fish species and different fishing techniques. Enjoy nature and release these beautiful creatures.
On this blog you will find information about fishing here and details on numerous fishing spots in Croatia, Bosnia & Herzegovina, Slovenia and other countries in this region.

Come here for a holidays and bring your fishing rod! Tight lines! We support Catch & Release approach!
........................................................................................................................................................................................................................... © All rights reserved.

Friday, May 2, 2014

Oresje Pike Masters 10.05.2014.

Jezero Orešje je u posljednje dvije godine doživjelo transformaciju u jednu od ponajboljih destinacija za ribolov štuke u Zagrebu i okolici. Povratak starog sjaja ove vode pokrenut je uvođenjem uhvati i pusti režima za ribolov štuke početkom 2013. Prosjek uhvaćenih riba već u jesenskoj sezoni je bio 70-85 cm. Kako bi u najboljem svjetlu predstavili ovo jezero, organizirat će se Team spin kup iz čamaca. Ribolovci će moći uživati u istraživanju mnogobrojnih oreških otočića, udaljenih sprudova i podvodnih platoa lopoča koji su odlično staniše štuke na jezeru. Obzirom na komforan ribički dom na samoj obali jezera, napraviti će se presedan u organizaciji ribolovnih turnira u Hrvatskoj i od proglašenja napraviti spektakl uz vaganje ulova natjecatelja u sklopu samog proglašenja. Organizator će prenijeti svu uhvaćenu ribu u toku natjecanja neozlijeđenu u čuvaricama pred dom i vaganje ćemo obaviti pred svima uz „vruću stolicu“ na kojoj će sjediti ekipa sa trenutno najtežim ulovom! Ne propustite ovo zanimljivo natjecanje, a prijatelje pozivamo da u što većem broju prisustvuju vaganju koje će početi oko 17:00h. 


 - Lovi se timski iz čamaca, ekipe donose svoje čamce 
- Pobjeđuje najveća ukupna težina uhvaćenih štuka dužih od 40 cm 
- Kotizacija od 300 kuna po teamu uključuje doručak i ručak poslije natjecanja.... 
- Dozvoljen je ribolov iz kajaka ili belly boata uz plaćanje pola kotizacije 
- Dozvoljena je upotreba elektromotora, sonara i ostalih uređaja koji olakšavaju navigaciju 
- Obavezne su dvije mreže čuvarice po teamu, uz ostalu opremu za sigurno manipuliranje (Lip grip je zabranjen!) 

Nagrade za prva tri mjesta osigurava T&T trgovina: 
1. mjesto: Savage gear Buschwacker 8’15-50g+Okuma Cedros CJ40S rola - X 2kom; 
2 mjesto OKUMA OCTANA SPIN 9’ 10-35g - X 2 kom; 
3. mjesto OKUMA TRIO 40S ROLA - X 2 kom 

 Satnica: 
- 07:00-08-00h prijave,doručak, priprema čamaca 
- 08:15h početak natjecanja 
- 16:00h završetak natjecanja 
- 16:30 ručak 
- 17:00 vaganje i proglašenje pobjednika 

 Prijave za kup na mejl adresu danacbananac@gmail.com, a ostale informacije na 098/824 966 Daniel.

 Iskoristite dane Savage Geara 20.4-10.05. u trgovini „T&T“ Strmec Samoborski -20% do - 30% na cjelokupan asortiman Savage Geara i dio Okuma asortimana

No comments:

Epic fishing experience during the COVID lockdown on Socotra

  Well, Robi (Robert Pljuščec) is at first good fishing buddy, than excellent photographer and now a brilliant film maker. Stuck on the isl...